Wij hebben een nieuwe Website, graag een nieuwe account aanmaken.

Disposal Dent respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt ​​er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. We gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Anders gebruiken we deze informatie alleen met uw toestemming. Disposal Dent zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Disposal Dent gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Wanneer u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betalingsgegevens nodig om uw bestelling te verwerken en u op de hoogte te houden van de voortgang.
  • Om het winkelen zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij met uw toestemming uw persoonsgegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren. We gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet meer op prijs stelt, kun je je uitschrijven op onze website.
  • Als u bij Disposal Dent een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betalingsgegevens invult, zodat u deze niet bij elke nieuwe bestelling hoeft in te voeren.
  • Informatie over het gebruik van onze site en de feedback die we van onze bezoekers ontvangen, helpt ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u kiezen of u uw naam of andere persoonlijke informatie wilt toevoegen. We zijn benieuwd naar de mening van onze bezoekers, maar behouden het recht om geen bijdragen te publiceren die niet voldoen aan onze sitevoorwaarden.
  • Als u reageert op een promotie of wedstrijd, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze informatie gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar (s) bekend te maken en de respons op onze marketingcampagnes te meten.

Disposal Dent verkoopt uw ​​gegevens niet

Afvoer Dent stelt ter beschikking aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling. Onze medewerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Voor specifieke vragen of opmerkingen over de manier waarop Disposal Dent met persoonsgegevens en / of cookies omgaat, kunt u contact opnemen met:

Disposal Dent